onsdag


jag har inte så mycket att komma med egentligen, ville mest fylla ut bloggen lite. idag har jag köpt present till paulina som ska ha 18års fest på fredag !! kommer bli en hejdundrande kväll ! kan försöka få med mig kameran och slänga upp lite bilder. annars är det ganska lugnt hus nu. påsk till helgen är det visst också.

/ L


fint.


have a nice day
c


Funny Bunny


fick mig ett himla härligt skratt av denna bilden
/ c


Berlin, Paris, St Raphael, Nice

har planerat resvägen för tågluffningen idag med jessica, kommer bli grymt! berlin, paris och sen massa sol och bad på franska rivieran, hur bra låter inte det? kommer bli one hell of a journey!

hugs
c


www.nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RÖSTA PÅ MIN BIKINI ÄR NI GULLIGA
/ L


strumpor





ett par sockar i skorna och man är hemma ! satan i gatan vad snyggt


cheap monday

gårdagen i göteborg blev en super trevlig dag och jennifer var så duktig så vi kom fram till parkeringsplatsen nästan på första försöket. för att ta allt "på en höft" var du awsome jennifer ;) det enda jag hittade var ett par cheap monday jeans, helt vanlig tvätt. inga konstigheter alltså. dom sitter ju som korvskinn nu men tydligen så töjjer sig dom upp till en storlek så förhoppningsvis kan man börja andas igen om ett par dagar.
just nu sitter jag i skolan väntar på att fru ur ska gå lite snabbare så jag kan börja svettas lite på motionshuset !
/ L


But don’t play with me, ’cause you’re playing with fire


Det gick super att övningsköra, inte ett enda kärringstopp! ska vara lite osvensk och ge mig själv en klapp på ryggen och faktiskt erkänna att jag var grym.
Har hunnit med massor idag känns bra, lite plugg som kvarstår dock men inget större så.
bye bye. c


Om nervositet och gubbstopp

Nu ska jag ut och övningsköra med den nya bilen, spännande fast nervöst. Jag hoppas att det inte blir alltför många kärringstopp eller jag ska nog börja säga gubbstopp, känns mer inne i dessa tider när det är så mycket prat om feminism och sexism (?)...kanske lägger upp lite bilder på va jag fynda igår på secondhand.
later!
c


115

åh va jag längtar tills jag blir 18, fler möjligheter & mer frihet...känns underbart!


sugar never tasted so good

kvällen igår blev väl inte tiptop som vi hade hoppats på men så blir det ju ibland! idag ska jag och jennifer ta oss till göteborg för en shoppingrunda. hoppas jag kommer hem med en massa fynd!

/ L


I took too many pills and wrote my will


skrattar och myser med maria, malin, mimmi & lina, får se vad för äventyr vi möter ikväll
/c


rutigt

har fått en rutig skjorta !! så detta är vad jag tog på mig idag, nu väntar jag bara på mina vänner och psykologi uppsatsen är fortfarande ingen ordning på men finns ju en dag imorn med.



armband: primark och lindex
linne : camden market
skjorta: second hand
jeansleggings: H&M
halsduk: primark

 


uprising


/ L


pengabörs


hittade också en plånbok för cirkus 10 st tior.


dagens planer blir att åka iväg med några vänner eftersom en viss miss mimmi har fått körkort (!). får se vart det bär av men blir alltså en liten roadtrip över dagen, men först måste jag få ordning på min psykologi uppgift som ska vara inlämnad nu i helgen. sköt om er
/ L


HJÄRTA


sehär vad jag köpte på lindex, ett par strumpbyxor fullt med små hjärtan ! har gått och funderat på dessa ett tag faktiskt. 79 kr så har du också ett par

/ L


kryptonite pussy


nu har jag fått hem ringarna från tradera, dom är så vackra så jag vet inte vad. enda nackdelen var att dom var en aning stora men pekfingret sitter dom fint på !
/ L


You nasty sunny beam


guten morgen!
c


heartbeats

fin fredagsmusik

/L


Palladium im in love with you!

ska snabbt som ögat införskaffa mig ett par palladium, tror att denna modellen heter "pama" om jag inte minns fel, rätta mig gärna ! finns att köpa på nätet och på Karltex i Göteborg. frågan är bara vilken färg man ska ta, ska man dra ett tråkigt men ack så säkert kort och satsa på svarta? eller vara lite "wild and crazy" och ta dom mörkblå, dom i beige är ju också ganska nice? hmmm vilket i-landsproblem..



/L


Pixies


/c


You got the devil on your side, standing to your right


have a nice day people!
/c to the atrin


Att bo under vatten


Jag har alltid tyckt att havet är så fantastiskt, som en helt annan värld full av konstiga varelser och växter. Undrar hur det skulle vart om vi levde där...
/c


inspiration



lite bilder som tycker jag ger mycket inspiration !
/ L


caroline

caroline winberg i svenska elle. otroligt vackra bilder, fast det är ju klart, är ju väldigt svårt att misslyckas med caroline på fotot. bilderna är tagna av en fotograf som heter Bersa


/ L


stormvind

denna outfit skulle inte jag tackat nej till. trist att alltid gå runt i svarta/mörka kläder hela tiden. jag välkomnar pastell och nude färgerna med öppna armar i vår & sommar. ni kommer i precis rätt tid!

/ L


Springspirit


åh jag läntar så till våren!
/c


labels or love

har suttit och druckit te och snackat skit med linn en stund nu, var mycket trevligare än att plugga matte. just nu sitter jag och lyssnar på ljuvligt lugn musik, en bra start på denna roliga men hektiska vecka ! imorn slutar jag super tidigt så ska kila iväg till simhallen och simma några längder, måste försöka hålla igång lite iaf. sen blir det matteplugg och förberedning inför arbetsintervjun på onsdag!
här nedanför kommer en liten titt på mitt rum om ni är nyfikna

godnatt

/ L




ljuvligt

 



det går bra nu, kompis de går bra nu


nu har jag massa goda nyheter att komma med .För det första så fick min kära vän mimmi sitt körkort idag, väldig glad för hennes skull. hon förtjänar det verkligen. och jag har fått arbetsintervju på trägårn i Uddevalla !! för er som inte vet är trägårn en nattklubb i Uddevalla som främst har öppet under sommaren. jag är så himla nervös så det inte finns på denna jord, har aldrig vart på någon arbetsintervju förut så ös på med tips är ni gulliga. Sen som om dagen inte kunde bli bättre så fick jag hem mina ringar nivet som jag köpte på tradera för några dagar sedan, hur grymma som helst + att jag fick mvg i slutbetyg på en kurs om mentalträning, jag är i sjunde himlen just nu eller i allafall på god väg !
något som däremot inte är tiptopp är att jag har fått benhinneinflammation på båda benen. riktigt jobbigt och därför är träning bannlyst för mig ett tag framöver. mer tid till skola & vänner får det bli istället. inte fy skam det heller

/ L




Öronorgasm


Tutti Frutti


Nu ska jag ta mig ut på en promenad, get some sweet fresh air


Synd att det inte är så här fint väder (bortsett från snön), men jag måste säga att man börjar få lite vårkänslor trots allt.
/C


Orkanen närmar sig


Nu ligger Pascals nya platta ute på Spotify! Lyssna här


bustier

bustier

 
BLOUSON NOIR Bustier, 640 EUR
Wool Bustier, $185
Stud Zip Bustier, 50 AUD
Crop Bustier By Richard Nicoll, $80
Floral Zip Bustier, 60 AUD

erik

denna hasselbiten kan sin sak ! lyssna och njut mina vänner och fiender

/ L


I fear tomorrow, I'll wake upp old



Det kommer bli en bra dag, känner på mig det
Arrivederci/ C


green zone


igår blev det massvis av bomber och granater. kikade på krigsfilmen green zone och det kanske var lite för mycket krig för min smak...men den var helt okej! idag ska jag vara duktig o städa osånt, vuxenpoängen kommer skjuta i höjden!!




lite inspiration, tror bestämt att alla bilder är tagna från denhär sidan

/L


Sherlock Holmes

Kvällen har spenderats med Maria & David. Vi har käkat chokladbollar och glass och sett på Guy Rithies senaste verk, Sherlock Holmes. Väldigt bra film, fast borde se den en gång till dock för missa några minuter då och då när ögonen slockna för några minuter...typiskt mig.
Men summa summarum har det varit en trevlig kväll.
Puss & God natt
/C


Früsküs unt svettisch


Då var det dags igen för friskis och svettis. Skäms lite när man säger det, låter så fruktansvärt löjligt, kunde dem inte hittat på något bättre?
/ C


new look

 

 



vad tycker ni ? 2010 vs 2009 . själv föredrar jag faktiskt luggen och det långa håret på just denna bilden men trivs bäst i kort hår faktiskt, gud så knepigt det kan bli ibland.

/ L


Ge dom våld


Magkänslan hade rätt, det blev en överdos av bilder idag. Jag hoppas att ni överlever, vill bara dela med mig av allt fint man kan hitta här på internet. Dessvärre har jag sparat dessa så har inga källor, förlåt.
peace/ C


1980's


Tjallamalla


topshop



Det kommer bli en hel del bilder idag, känner på mig det
hejdå/ C


No letting go


tradera fynd




fyndade dessa två ringar på tradera nyss! 69 kr/st helt OK eller vad tycker ni?

/L


Mästarnas mästare

Ikväll har hela familjen martinelle vart på ett friskis och svettis pass. Kändes lite pinsamt och förnedrande när man skulle studsa runt och spela luftgitarr på ett ben men annars helt okej. Nu ska jag se på mästarnas mästare och imorgon bär det av till gbg tillsammans med Linnea och det står SECONDHAND på schemat, hur bra låter inte det?!
Au revoir/ C


Chatroulette


Ni måste se detta, hur kul som helst!
Detta gör en sugen att testa den berömda chatrouletten...synd att man inte har webcam...undrar va han hade spelat om mig...
...C


Vouge UK April 2010


(Klicka på bilderna för att komma till källan)
Peace out/ C


H&M


åh jag hoppas den är lika fin på i verkligheten som den är i mina drömmar.


lite ditten och datten

imorn ska jag och några trevliga vänner äta frukost på espresso house ! kommer bli himla trevligt och som den sanna bloggare jag är (jag vet jag är usel på att ljuga) tar jag givetvis med mig kameran och det mina vänner ljuger jag inte om. längtar faktiskt redan till denna frukost, har hört rykten om att det ska finnas scones,jippie !!
mina dagar ser förövrigt ut som alla andra dagar, äta träna plugga sova ungefär den visan går i refräng så att säga.

har studiedag på onsdag. då nalkas det shopping eller rättare sagt second hand shopping i göteborg. ska bli mycket trevligt även om jag borde ta mig själv i kragen och stanna hemma med miss juridik och mister matte B men vem vill umgås med dom framför shopping?


I am a Hippy's son


Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på p3 livesession och det är Dirty Pretty Things som spelar. Mycket trevligt. Jag fick lite flashbacks just i denna stund när jag och erik såg dom på KB i Malmö. Så här är några bilder från den spelningen som var väldigt intim, mysig och emellanåt lite galen.
Sånt där borde man göra oftare, alltså åka på konserter...det får bli mitt lite försena nyårslöfte!
sleep tight/ C


butterflies and elvis



varför finns det inga vinterfestivaler?  en musikfestival i Åre tillexempel? stugorna får ersätta tälten och backarna blir gräsplättarna där man sitter o hänger och gör allt annat på. Okej jag vet vad ni tänker nu, "kan du inte sluta tjata om sommar och festivaler" men nej tyvärr och så är det såhär att jag har skaffat mig ett bildredigeringsprogram och dom enda bilderna som är roliga att redigera är just festivalbilderna....


BLOGGTIPS !

JENNIFER
KARIN
FASHIONTOAST
DIRTYLITTLESTYLEWHORE

(klicka för att komma till bloggarna)


Photobomb


/C


ljuvliga josefin




ikväll står melodifestivalen och massa godis på schemat ! mums filibabba


Gossip- Heavy Cross


Livar upp denna tråkiga lördag med lite bra musik från Gossip, super skön låst så lyssna nu!
Puss & Kram/ C


köksredskap är det nya svarta


Carey Mulligan måste nog vara den första att ha mini köksredskap som detaljer på sin klänning till oscarsgalan!! jag gillar det iaf och själva klänningen är ju inte fy skam heller. köksredskap kanske är den nya grejjen? vad vet jag.. om ett tag kanske vi ser lady gaga med en brödkavel på huvudet ! to be continued....


/ L


Did you give the world some love today babe?

Såklart så blev det ingen filmkväll med de gamla klasskamraterna, dels på grund av att mitt rum blir lite för trångt och svettigt för 5 pers...istället så såg jag på På spåret och det var verkligen inte fyskam. Ebbot Lundberg var gästartist och Marcus Birro vann, så det har vart en ganska bra kväll trots allt. Fast helst av allt hade jag velat vart 18, befunnit mig i Göteborg på Underjorden där My Darling YOU! spelar ikväll, det hade vart grymt!
Puss/ C


Is this it


LOOKBOOKLOOKBOOKLOOKBOOKLOOKBOOKLOOKBOOKLOOKBOOK


Ballerina

7 mintchoklad ballerina ligger nu i min mage och gottar sig, tur att jag ska på mitt första friskis och svettis pass om 2 timmar. Kunde egentligen vart hemma idag, hade bara en lektion och den var värdelös...menmen. Härligt väder är det iaf, ska väl ta mig en promenix med morgan snart så han också får njuta lite. Ikväll blir det film med några gamla klasskamrater, mycket trevligt.
Later guys / C


mitt i prick


dom här två vet hur man ska klä sig !!


morgon stund har guld i mun (?)


godmorgon på er

idag är det äntligen fredag ! härligt eftersom i princip alla mina vardagar går ut på att plugga skiten ur mig så är det skönt med helg så att man har någon chans umgås med vänner!. tänkte bara berätta vad jag gör varje morgon, har faktiskt börjat bli lite som en morgonrutin. efter frukosten sätter jag på min radio och lyssnar på morgonpasset i p3 ! hur jäkla bra somhelst, kodjo gör i princip hela programmet. kodjo och "önskelåten" är det jag gillar bäst i programmet. lyssna lyssna lyssna !!! börjar 06.30 i p3


Inredning & Design


Har valt ett jätte roligt individuellt val denna period nämligen inredning och design. Vi ska bygga upp ett eget rum i skala 1:20 och jag har massa ideér, tror det kommer bli jätte bra. Fast att göra en stringhylla i skala 1:20 var alldeles för komplicerat märkte jag idag så det får bli min lilla egna variant.
Nu blir det kaffe!
xoxo/ C


Yummie!


källa
Imorgon är det fredag, åh så gött!
/C


glädjeskutt och lyckorus


nu äntligen är min volonärresa bokad !! jag exploderar snart av LYCKA. har drömt om att arbeta som volontär och nu går den i uppfyllelse, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur glad jag är just i detta ögonblick. kommer nog sväva på moln i några dagar.


En liten parantes

Glöm inte "Dom kallar oss artister" på SVT 20.30 idag, det är säsongsavslutning och det firas (?) med Robyn, så missa inte detta!
/ C


Just wanna fill your head with washing powder to be able to say I love you



Två bra låtar från två favoriter, The Slaves och My Darling YOU!
Kiss & hug/ C


Dagens



Ringar- H&M & Second hand
Brosch- Second hand
Kavaj- H&M
Kjol- Weekday
T-shirt- Monki
Tights- Åhlens


suck


varför ska det finnas så mycket fina saker här i världen? menar speciellt ringar.. vill ha hela bunten !


a young summer's youth


en fruktansvärt härlig bild på min festivaldebut !!. åååhh kan inte sommaren kännas lika lång som vintern?

/L


Rocket scientist



I'm hot like telemundo chicas on a solar panel


Bilder
Många bra artister till arvikafestivalen, so far so good!
Eftersom det ser väldigt mörkt ut just nu på sommarjobbsfronten så kan det ju bli festival istället som kompensation.
/C


lycka

ett litet tips till ännu finare kinder !

rouge från makeup store i färgen "matt glory"


fem favoriter


foundation:makeup store
bodybutter: the body shop
volympulver: dust it från bellbox
nagellack: blått från primark
hudlotion:locobase apoteket

 

 

 


mona lisas leende

 idag har inte varit någon rolig dag. lina har befunnit sig under 1600talet och försökt analyserat och klurat ut vad alla dessa karl och erik tänkte och tyckte, var en väldans massa krig under den tiden har jag kommit underfund med. från det ena till det andra, börjar redan längta lite smått till påsklovet så tänkte slänga upp lite bilder och visa vad jag och mimmi hade för oss under jullovet. undrar om man kallar detta konst eller idioti? / L


Can you at all times wear socks beacause I'm still scared of feet


http://studdedhearts.blogspot.com/


Explodera batteria!


Jag stormtrivs i blåa naglar

Ett urval av det jag handla i sthlm.
Gul kofta- H&M
Prickig kofta- Monki
Solglasögon- H&M
Kjol- H&M
Väska- Old touch

Sleep tight/ C


bananchips och söta flickor



seså mysigt vi hade det igårkväll ! medans fia lagade till maten knaprade jag på bananchips. det kändes lite som man var 12 år igen och satt och hejjade fram sin favoritlåt ! väldigt nostalgiskt. en himlans lyckad kväll iallafall, blev dock lite för mycket kladdkaka men vem fan har självdiciplinen att bara ta en bit kladdkaka ?!

/L


My milk toof

Ett fint litet bloggtips en sånhär fin söndag

(klicka)


I'll point my finger at queens and kings

Gårdagen bestod först av Shutter Island som var grymt bra, helt klart sevärd! Sen drog jag på klassfest till Eleonor. Där blev det tävlingar av alla slag och dansa med Leroy och sist men inte minst smala sussie i väntan på bussen. Men det var minst sagt två händelserika sista timmar för mig och Sandra.
1. Vi missar bussen till kampenhof
2. Vi får för oss att springa in till kampenhof på 20 minuter på en sträcka som är 5 km
3. Vi kom på att vi var lite för optimistiska
4. Vi försöker få lift in till kampenhof
5. Vi lyckas!
6. En packad tjej underhåller oss på bussen- "Åh va skäggig du är...är du brandman?"

Som Pölsa skulle sagt "I have no fear because I've got a lot of beer"
/ C


källa


<3


nattliga tankar

ibland ligger och och fantiserar om nätterna hur det vore att ha självaste och snyggaste andreas som pojkvän ? gosh man kan ju inte sluta titta på honom !!!!


it's true we're all a little insane


tjolahopp idag är det lördag och the sun keeps on shining ! dagen har varit föga intressant för er men här kommer det ändå. sov väldigt länge så blev en sen frukost (havegrynsgröt såklart) efter frukosten blev det några gossip girl avsnitt och efter tog jag tummen ur röven och pluggade historia och kulturhistoria.

kvällen kommer bestå av ett härligt gäng vänner, melodifestivalen, tacopaj och hembakta bullar bakade av en mormor.temat på kvällen är färgglatt och glitter såklart nu med dessa melodifestival tider. insåg ganska snabbt att min garderob varken bestod av det ena eller det andra. jag fick rota ett tag och hittade en orange oversize t-shirt med skärp till som fick åka på, ni kan faktiskt få se sen !.  livet är allt bra underbart ändå.


I'm throwing my arms around Paris


Källa
♣ Vackra vackra Marilyn Monroe ♣
/ C


new love in town


okej "ny" var väl o ta i  men dessa skor är bara använda en gång och kommer solklart att användas flitigt när istiden har passerat ! dinsko - 499kr


wow !


läsarna stiger sakta men säkert ,hejja hejja hejja !

just nu ligger jag i min säng och myser med min håriga gos till katt, hon var blivit så kelsjuk på sista tiden! vi ska (läs:jag) mumsa i oss vindruvor och russin medans vi ligger och kollar på gossip girl! helt tokig i den serien, alla är drop dead gorgeous och vem vill inte leva lyxliv i new york ? mmm tänkte väl de ..

 

 


En av dom finaste låtarna som finns


Friday I'm in love

Åh va härligt att det är fredag! Helgen bjuder på bio Shutter Island närmare bestämt. Jag kommer troligtvis vara skit skraj men ska på klassfest efteråt så det ska väl liva upp sinnesstämningen hoppas jag! Idag har jag rotat i garderoben och hittat massa saker som bara ligger och samlar damm så jag tänkte lägga ut dom på tradera så någon annan kan finna glädjen i dom, kan länka till dom längre fram när allt är klappat och klart. Snart ska jag och mamma laga fajitas med guacamole, det blir smaskens. Kanske blir filmkväll med några gamla klasskompisar fast egentligen vill jag gärna se på På Spåret ikväll för Teo Jensen ska visst uppträda och enligt Augustifamiljen så får man bara inte missa detta. Så missa inte! SVT 20.00.
Över & Ut/ C

Källor okända


fredagsmys


åh denna veckan har verkligen rusat förbi ! skönt tycker jag. sitter fortfarande kvar i skolan och väntar på min kompanjon fia, vi ska dra oss ner till gymmet och svettas tillsammans! planen för helgen är att spendera den tillsammans med fia. nu ska jag sätta mig och ta några koppar kaffe medans jag ögnar (?) mig igenom historiaboken ! trevlig helg


happy 2009


här kommer lite fina minnen ifrån 2009, bilderna är från in flames konsert,lysekil,grebbestad och erik hassle konsert och en trevlig middag


"äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man"


 alltså det här med vad ska man kalla det ? låt säga "frukostmat" är ju så otroligt gott ! det funkar morgon,middag,kväll och man tröttnar aldrig , helt awsome.
 idag åt jag detta när jag kom hem från skolan, oså en klick keso så är man hemma.


min tur !


nu är det min tur att lägga upp en liten outfit, tyvärr kan jag inte (än) ta lika fina bilder som catrin, men övning ger färdighet ! puss


jeanskjol-weekday
linne-h&M
kofta-monki
halsband-camden market
ringar-second hand och topshop
skärp-lindex

/L


Statistik

Lite tråkigt att den blåa linjen nästan bokstavligt talat slickar botten, får bli bättre promoting framöver. Får väl ge ut lite stickers, pins och t-shirts eller en reklambild på fifth avenue i NY kanske hade lockat några läsare...eller så får tiden ha sin gång.
Puss & Kram / C


I sold my soul on Ebay

Här kommer lite inspiration från lookbook♥

Har vart ute och gått en lång promenad i det härliga vädret, kändes helt underbart. Nu längtar jag ihjäl mig till våren! Just nu sitter jag och tittar på Top Model, ska börja med Psykologi hemtentan snart. Fast egentligen skulle jag helst vilja sitta på starbucks och käka deras blåbärs cheescake och dricka white coffee mocca...mmmm va mumsigt!


"vi blev salamandrar"

igår var en mycket trevlig tisdagslunch i skolan, rebecka hade nämligen med sig en bok med massa felsägningar i olika sångtexter, boken heter om jag inte minns fel "är det saltmannen?". en riktig humörhöjjare !!

istället för att sjunga "vi blev som dom andra" i Kents låt så sjöng en tjej "vi blev salamandrar"
lite onödigt vetande såhär på en onsdags eftermiddag.

för att bränna lite dötid (och kalorier) ska jag snart bege mig ner till gymmet för att svettas ! imorn är det väl min tur att lägga upp en outfit bild, det ska ju vara rättvist !

Bloggens första outfit!


Kofta- Carlings
T-shirt- Lindex
Kjol- Weekday
Hårblomma & Hängslen- H&M
Armband- MQ & Lindex
(Mopsen Morgan)


tisdag


ja vädret är inget man kan klaga på idag vilket är bra !. nu måste jag sätta mig och plugga samhäll och spanska. ja ni hör ju bara hur tråkigt det låter, tänk då hur tråkigt det är att verkligen göra det. nej vilken negatiivkänsla jag har idag, skärpning lina ! sen klockan sju ska jag svettas lite tillsammans med linn. jag vill ha vår nu så jag kan använda min nya jacka från zara!, gud den är så fin. men hörrni tycker jag och catrin borde rusta upp denna  bloggen lite !, lite mer bilder som vi tar själva och sånt där roligt.

en riktigt hallelujah moment var i måndags då vår vän jennifer kirra körkortet , nu är det klappat och klart vem som blir chaffis när festivalerna drar igång ;)


marshmallow

detta är ett expriment som kallas "marshmallow test" det är ett EQ test och görs för att testa barns motivationsförmåga. det går ut på att dom får en marshmallow och dom blir tillsagda att om du väntar en stund med att äta den får dom en till. det går ut på att man ska se vilka barn som har den förmågan att vänta tills det blir bättre istället för att ta allt på en gång.

ganska lustigt klipp, dom vet inte om att dom blir filmade eller testade i detta expriment. SE HELA!
om ni vill veta mer om EQ test eller marshallowtest så gå in på http://drdeborahserani.blogspot.com/2009/09/marshmallow-test.html.

det har visat sig genom dessa studier att barnen som tog marshmallow direkt har sämre betyg och socialarelationer är dom som väntade!


KRASCH

idag har jag varit med om något otäckt. jag var ute och gick med min vän linn och såg en av mina killkompisar krocka med en lastbil. vi stod på andra sidan vägen när det inträffade. hela kroppen frös till is och jag blev helt chockad. helt sjukt vad konstig känsla man fick i hela kroppen. som tur var klarade han sig utan skador, han hade änglavakt!. när sådana här händelser inträffar får man verkligen en tankeställare. Man ska värna om sina nära och kära, för det kan gå ett ögonblick och dom är borta för alltid.


Fint med bilder


Tänk va lite bilder kan göra! Dessa kommer från husmusen & husligheter.


godmorgon solstrålar

tänk om det vore så varmt att man kunde gå klädd såhär. drömma går ju


www.lookbook.nu

RSS 2.0