Pulling our weight


första körlektionen gick galant, så galant att jag längtar tills nästa. nu ska linas hemkomst firas med tårta, fint som snus. här ovan en liten låt som kan ha en förstärkande effekt på höstkänslorna.


You can't hurry love


imorgon kommer min andra halva hem. ingen batman utan robin, ingen midsommar utan jordgubbar, ingen måndag utan längtan till helgen, ingen catrin utan lina ♥


In my eyes

fredag och jag dricker lyra lina och lyssnar på Body Talk Pt. 2!


What's so strange?


<3


From safety to where

sista dagen på sista sommarlovet. bitterljuvt


Seasons in the sun

det är höstkänslor i luften, det luktar skolstart. bara 3 dagar kvar på sommarlovet men jag är inte bitter. jag kommer leva länge på den här sommaren, tror nästan när jag tänker efter att det vart en av dem bästa hittills. imorgon ska jag åka till pingstkyrkan och se om det finns något fint, någon som vill göra mig sällskap?


A hard day's night

hej igen. har snart landat här hemma efter en intensiv 2 veckors resa på räls, kan inte riktigt förstå va jag gjort egentligen. jag har fullföljt en dröm jag haft, känner mig väldigt företagsam och funderar redan på vad nästa äventyr ska bli.
blev en spontan utgång igår som blev mycket trevlig. idag finns det lite planer, men har inte bestämt mig om dem ska fullföljas....fortsättning följer.


It's time

Dagen är här, dagen då jag bär allt jag har på min rygg, dagen då jag börjar resan som ska ta mig till tre huvudstäder och ett dopp vid franska rivieran, dagen då jag för första gången ska spendera natten på tåg, dagen då jag är spänd och exalterad för vad som komma skall.
Au revoir kompisar!

c


RSS 2.0