Kvällsfundering

vad är "smaken sitter i hålen" för en jäkla slogan?
det får mina tankar att flyga iväg och det är definitivt inte ost jag tänker på...
/c


Hansastudion

nu har jag äntligen hittat sevärdheten numero ein i Berlin- Hansastudion! Här har David Bowie, U2, Depeche Mode, Kent mfl mfl...(städar upp efter allt namndroppande) spelat in sina låtar. Kan ni tänka er, det är stället där magin händer. jag måste bara se det, andas samma luft, gå på samma golv..åååh!

c


Ärlighet, respekt, kärlek


vart är orken, varje gång jag ska göra något måste jag mellanlanda för en liten vila. tror jag varit ledig för länge, var bara tvungen att erkänna det.
c


Busy cat

fullt upp i dessa brådiga dagar. en vecka kvar.
imorgon blir det iaf lite lugn och ro, secondhand shopping och möjligtvis en fika på stället som ägs av stans kunnigaste te-man.

cya later


we've definitly reach the bottom

nu är vi i bott, vart har den flitiga blogg ådran försvunnit? den har definitivt runnit ut i sanden. skulle blivit en toppen dag med secondhand med en toppen vän, men allt var semesterstängt, typiskt!
bara en månad kvar på sommarlovet och cirkus en vecka kvar till tågluffningen, börjar bli nervigt. jag hoppas bara att allt går enligt planerna, att vi får många fina minnen, många nya vänner, får dricka gott, äta gott och bara njuta av europas finaste storstäder. jag hoppas att jag kan få smaka på macarons i paris och dricka god öl i berlin och kanske en liten haschkaka i amsterdam?
har så mycket i huvudet, så mycket tankar om kommande höst och om framtiden...kanske därför jag lever i en enda stor koma var eviga dag?
ska väcka mig själv med släktkalas och tårta.

/ twin nr. 2


Arvikafestivalen 2010

Då var det äntligen dags, arvikafestivalen väntar runt hörnet!
c



1 2 3 4 I declare war

sitter och lyssnar på makthaverskan!


RSS 2.0