fashion stars





/ L


new soul

så enkelt men ack så fint ! blev inspirerad av bilden till vänster


honey and the moon

hade helt glömt bort denna underbara låt !! den ligger varmt om hjärtat mina vänner

ha en bra valborg allihopa

/ L


Pugs not drugs!


åh kolla va fin! lite fundersam över brösthåret dock...
härligt väder idag, suttit ute ett tag så jag hoppas att man blivit något nyans brunare. det ryktas om att det endast är 6 veckor kvar i skolan på fredag, stavas underbart!
c


meningslösa måndag

idag har inte mycket nytta gjorts i Linas liv . fyy jag som borde plugga matte och spanska men just nu i slutet av skolan så har man liksom ingen ork kvar alls . blev lite spinning idag, det orkade jag iaf med . får försöka slänga upp lite bilder här. inte kul med massa onödig text

 

/ L


Dressed for success


två fina fynd från Erikshjälpen som jag glömt att visa. En kort snygg röd jeansjacka som jag hoppas kommer bli välanvänd nu i vår & sommar.
Sen hitta jag också den där fina lilla broschen som föreställer en trumpet.
45kr för allt.

c


URBAN

alla bilder har något från urban outfitters, en enligt mig helt awesome affär

 

/ L


All my little words


Igår bokade jag vandrarhem i Berlin och Paris inför min och Jessicas tågluffning, känns helt underbart! Längtar som tusan nu. Kvällen spenderades hos en viss Bajs Magnus, kan inte behövas särskilt många knop för att leva upp till det namnet...men det var trevligt iaf.
Idag är det söndag, dagen dem flesta elever spenderar med trynet nedtryck i skolböcker och jag är väl inte sämre jag. Gjort klart en stor del av hemtentan i psykologi, bara två frågor kvar. Relief!
Bara 18 dagar kvar tills vi flyger till London!
make love not war/ c


gossip

så har man fått ett stipendium på 6000 kr också ! herregud livet flyter på ganskra bra just nu, top notch ungefär. just nu sitter jag med magen full av potatisgratäng och grillspett (dock inte spettet), kikat på fotboll och fått lite sol det är väl ungefär de jag har gjort idag. inget vettigt alls alltså.


 / L

Destiny


catrin


nameless and shameless

jag vill ha varenda outfit på lookbook ! åh vart tusan gömmer sig alla dessa modemänniskor ?!?! inte i uddevalla iaf..


Topshop.com

Topshop.com


Items in this set:
Butterfly Pussybow Tunic, $85
NYC Dance Crop Top, $28
Heart Print Biker Jacket, $80
Multi Pocket Bakpack, $70
Cobweb Snood, $32

I will always be your soldier


Sitter och lyssnar på Marit Bergman, ploppar upp en del minnen och känslor. Här är en annan fin låt som aldrig går att höra för mycket, den har en otroligt vacker text. Lyssna här
Hoppas alla får en fantastisk bra dag
cya/ 2twin


Party with my pain


source
c


nice price

ååh funderar skarpt på att slå till på dessa pjuks, 600 kr från vagabond!

/ L


JAAAAAAAAAAA !!

yes jag fick jobbet på trägårn ,awsome kommer bli så grym sommar

/ L


Live tomorrow

Nu har jag precis duschat efter min lilla springtur så nu ska vi åka och kolla på små lamm, jag tar säkert med kameran. Sen ska jag övningsköra och eventuellt sätta mig med psykologin (in my ass).

later skater

c

fembot


c


Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan


Har precis avslutat ett parti uno med la familia, slutade på andraplats. Mamma vann, trots att oddsen inte riktigt var på hennes sida efter ett par baileys...
Träffa Mimmi och Maria en sväng idag, var riktigt trevligt. Pratade om allt från åldersnoja till hur mycket billigare det var med glass förr.
Nu är det snart läggdags då ska jag fortsätta läsa Slumdog Millionaire, ett litet boktips såhär på kvällskvisten.

sleep tight!
c


Saturday's here


let us have a ball today!
c


Bigger Bolder

Lyssna på ett myclet bra Love Is All HÄR
c

random


/ L


freaky friday

för min del slog klockan helg för ett par timmar sedan, sweet as hell. steg upp klockan 5 imorse för att köra spinning med söta olivia ! härligt o träna på morgonen tycker jag, man känner sig så skön i hela kroppen hela dagen efteråt. idag har jag lite olika planer att välja mellan. söta maria kommer hem från jönköping så kan nog bli att umgås en sväng med henne och mimmi. idag bokade jag också flygbiljett till thailand !!!!!!!!! 30 juli-30 aug. kommer bli grymt roligt. ska arbeta som volontär från och med 2 augusti och fyra veckor framåt så har några dagar + helgerna att utforska landet.

ha en bra helg mina söta
/ L


Fan fan fan


peace
c


Pieces


c


rose


spring !!!

åh det bara pirrar i hela kroppen av vårkänslor, lovely ! igår kväll efter en långpromenad ute i det fina vädret kom min fina vän josefin och vi drog iväg på lite grillning med några vänner. en mycket spontan och mysig kväll !. idag blir det lite engelskaplugg och en långpromenad med catrin. ska också försöka göra lite pilates .

ha det bra
/ L


Marked for life


by c


Why won't you give love?


hällde stekhett te över benen förut, painpainpain!
c


painkiller

hej o hå va fort tiden går när man har roligt och extra fort går det också när man har påsklov. har haft ett otroligt roligt och händelserikt lov. imorn är det back to business igen. har delade åsikter om det. ska både bli kul och mindre kul. skönt att det bara är en en dryg månad kvar tills vi drar iväg till london!! ååh vill verkligen ha ett miljöombyte så det passar super. igår kväll var en mysig afton hemma hos fia med en massa fina vänner. största delen av kvällen bestod av grillning och film, mycket trevligt må jag säga. dagen kommer nog bestå av att ta det rejält lugnt och fint, samla krafter tills imorn ungefär.

/ L


bästa robyn



/ L


Little reminder

Klicka HÄR (for god's sake)

c


Sex och staden

magen innehåller en otroligt god apelsin och snart ska mina ögon få stirra på lite sex and the city, det blev en ta-hand-om-sig-själv-kväll ikväll så batterierna är laddade inför en ny dag imorgon, feeling good.


I'm Happy Now



detta är Palpitation, superbt bra band! riktigt kul att dem släpper nytt snart, looking forward
c


Från nästan bottenlös tristess



c

maxidress


jag vill ha allihopa !
/ L


Come on come on


Kom igen nu! Imorgon går många auktioner ut så buda! Klicka på bilderna eller HÄR


Doing nothing

jahaja, ännu en gång, ännu en helg att bli påmind om hur tråkigt och trist livet är som sjuttonåring...men blir lite tv-watching med heidi och kompanjoner. tack gud.
c


flera kilo kärlek

min snälla mor gav mig också en liten present ! flera kilo kärlek till henne<3
idag blir det grillning med flickorna från klassen, inte träffat dom på hela lovet så det ska bli riktigt kul!

/ L


sunshine

nu börjar man verkligen känna av våren och något som gör mig extra glad är vi äntligen har fått tummen ur röven och bestämt oss för att dra på s!esta 2010 !!! skepp ohoj va kul vi kommer ha , jag har gjort en playlist med några av artisterna som kommer
siesta2010. klicka på länken och lyssna !

här kommer lite bilder ifrån förra årets siesta.

/ L


Say Mama


Jag överraska mamma med våfflor och hon överraska mig med den här härligt doftande body buttern!
/ c


skynda fynda!

nu har även jag lagt ut på tradera. först ut är en helt oanvänd klänning köpt på beyond retro i göteborg. prislappen är kvar. skitsnygg kort tight klänning ! den andra är en guldig chanel inspirerad väska köpt på en vintagebutik i london.
SKYNDA FYNDA
(klicka på bilderna för att komma till tradera auktionen)



/ L


inspirations bilder




/ L

 


Maybe one day, we can meet face to face, in a place without time and space



färgklick

/ L


Forever young


twiggy, pete, elvis, jhonny, jimmy
by-c


lucky me


gissa vad jag fick tag på idag? tro det eller ej men haffade faktiskt en klänning från the garden collection! ååh den är så sjukt fint så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, att den bara kostade 149 kr gör ju inte saken värre precis. hittade också lite annat småplock som ett par pilotbrillor , har letat ett tag efter ett par och nu äntligen hittade jag de perfekta paret, allt kommer från h&m utom det turkosa armbandet som jag fynda på second hand för 10 kr.  vart en riktigt härlig dag med linnea, strosade mest runt i haga och fika på en uteservering där (vårtecken). nu ska jag färga mina naglar turkosa !
det är underbart med lov också.
ha det bäst



/ L


Jai guru deva om


cm


Living the good life


ciao
c


Checkpoint

Äntligen! Nu ligger allt uppe på Tradera så sätt igång och buda!!!!
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=928466&listtype=0
/c


Tradera

Nu är jag i full fart att lägga ut mina auktioner på tradera. Det tar tid och är ganska tråkigt så allt är inte uppe ännu men här finns lite http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=928466&listtype=0
/c


Det var dans dans dans

vi var på en riktig brakfest igår i ett öltält med infravärme och en musikanläggning som hette duga. discokulan snurra hela natten lång och vi dansa och sjöng tills vi blev hesa. en riktigt bra början på våren alltså!

cheerio/ c


GLAD PÅSK

fick precis mitt första påskbrev, känner mig som liten igen. tycker mimmi borde få en eloge för att hon håller itraditionerna trots att vi bli äldre, thumps up!
happy easter everyone!
c


daft punk


funny fact


we're gonna rock around the clock tonight

tjoho fredag och lov ! kan ju nästan inte bli bättre. idag ska jag sätta på mig mina klackar från weekday och dansa runt i uddevalla. Paulina har ordnat lokalfest och jag är taggad till tusen!


/ L


Magic



nu är det påsk. känns lite magiskt.
c


härliga h&m


fina ringar i härliga färger från h&m. gillar speciellt den turkosa !

/L


RSS 2.0