tisdag XXVI

pefekta rummet. en kyl från smeg, gamla trästolar med stålram,rustikt träbord, marrakech kakel, blåa pioner, öppna hyllplan, högt i tak, betong, neonskylt, rostfri stor sink, ja men allt!
fin tisdag på er

reminder.

 
c.

wonderdeco

tips : www.wonderdeco.se, man blir inredningstokig, cravings !!
 
 

indestructible

och så har ännu en fantastisk helg passerat, varför flyger helgerna förbi så galet fort? Här nere i Lund blir man i vartfall inte utvilad under helgen, då är det fullfart, ingen rast ingen ro!
 
i fredags stod jag på andra sidan baren på hallands nation, och tuuusan vad roligt det var! vi var ett härligt gäng från olika program som gjorde kvällen till en suceé! Kom hem vid 4 sen var det bara att pallra sig upp för klockan 15:00 i lördags skulle vi mötas för en uppdragsdag i stan! Sen hade vi förfest och dansa loss på lunds nation och avrunda det hela med en fet brunch i förmiddags. Så idag people är jag inte tuff, soffan är min bästa vän idag. 
 
Har haft en bra helg trots att min cykelnyckel gick sönder i låset och står nu själv o hänger på torget, att jag har vattenläcka i köket och därmed inget vatten (diskhögen börjar stiga....) MEN det ordnar sig!
 

14 februari

I söndags kom det över några härliga tjejer för att gemensamt stoppa i oss några extra kalorier, vi bakade kladdkaka och bara myste, ett himla bra avslut på veckan minsann!
 
Igår fick jag ett paket hit till lägenheten (Mitt första paket dessutom!) och där i låg inget mindre än ett superfint alla-<3-dag kort och choklad från mamma, kunde inte precis sakna er mindre när man får så gulliga paket. 
 
igår var jag och invigde gerdahallen här i Lund, dom har hela 22 000 medlemmar och är ett av norra europas största träningscenter! Och jag blev såld, mycket pass och en jäkla stor och fräsch anläggning. Att det sedan kostar 128 kr månaden för oss studenter gör ju inte saken sämre heller :)
 
fina vänner!!
här är mitt fina paket!!

knastrig pastell

jag har en stor förkärlek till inredning och här är några fina knastriga bilder från ett smutsigt pastelligt hem
från ilovewildfox.com
/c

NONONO-like the wind

 
 

H&M home

 
 
åh dessa fina kuddar kommer säljas i april, 99kr! Att en del av pengarna går till en god sak gör ju att man gillar dom ännu mer
 

Sittning

igår var det äntligen dags för vår första FULsittning, vad jag förstått det som är en fulsittning en aning mer grisigare och urballade än en FINsittning, ofta inkluderat i en FULsittning är ett tema. Gårdagens tema var musikal och vårt gröna lag var trollkarlen från oz. Och vi vann!! hade en jätterolig kväll med mycket roligheter och idag har jag gått mellan soffan o sängen ungefär. PUSS
 
lejonet, sandy och plåtmannen
gröna laget, faddrarna är i militärutstyrsel sen har vi plåtmannen,lejonet, de rödaskorna, hunden, apa, häxan, goda häxan osv..
spela lite basket på nationen? Klart man får!!
 
 
 
 

fredag

 
hallå girlzzz
 
inom loppet av 24 timmar har jag lyckats slurpa i mig inte mindre än 7 (!) XL-koppar te, en halv liter glass och en hel näve halstabletter och ikväll toppar jag det med fulsittning och några liter alkohol. Kommer må som en prinsessa imorn. Sjuk kan jag vara imorn, för ikväll ska jag ha rooooligt!
 
 
såhär såg jag ut igår kväll, en riktig ynklig tjej....
 
 

ATT SAKNA

idag har varit en bra måndag MEN idag saknar jag catrin så himla mycket, men blev lite bättre efter ett 40 min samtal. då känns det inte lika långt bort!
 
imorgon har jag mitt första obligatoriska seminarium, wish me luck people! Senare på kvällen ska vi hem till en fadder på grönsakssoppa och sällskapsspel, älskar denna mysnollning, helt i min smak :D
 
 

Varje gång du möter min blick

 
 
 
jag känner mig väldigt nostalgisk idag, såhär får ni lite bilder från en fin festivalsommar 2010!
själv ska jag dra min kos till norge i sommar, men jag hoppas det kan slinka in en festival ändå
ikväll kommer min fina vän och hennes familj hit.
puss/c

RSS 2.0