rubrik

jag och lina borde få rejält med smisk, så dåligt som vi uppdaterar. hade internet och bloggar funnits på medeltiden så hade vi nog vid det här laget blivit bannlysta, men nu går varje dag utan minsta straff. inte ens lite dåligt samvete har jag...vad är väl en blogg med massa uppdateringar?...alldeles alldeles underbar?
vad vet jag.
nu blir det sex and the city
c


Freitag

Klicka här för lite fredagsmusik

puss
c


Powerengine

har vart som en maskin idag, hunnit med allt som jag tänkt och mer därtill. kan nästan inte bli bättre. gräddet över moset hade väl vart att vi åkt till london imorgon men det får vänta en dag till, jag tror faktiskt att jag kan stå ut.
har iaf planerat projektarbetet idag med jessica. vi boka boende i Nice bland annat, längtar som tusan nu! bara boendet i Amsterdam kvar och boka resan med sj, sen är vi finito.
det skulle sitta fint med lite sex & the city, får nog bli så.
dröm sött allihop/ c


vattenkrig


Let's go surfing


nu var det för länge sen ni fick lite skön musik. den här hitta jag hos moderniteter


tårta och återigen tårta

tårta i mängder, jag spyr nästan bara av tanken på hur mycket tårta jag ätit i helgen...men gott var det.
bloggen är nere i en liten svacka, får hoppas att det kan börja gå uppåt igen. kanske kan locka lite med att vi åker till london om 4 dagar, efter det får ni en stor uppdatering.



by c


Tralalala lilla molntuss

nu ska jag lägga mig och kolla vidare på kvartret skatan- i nöd & lust.
imorgon blir det lite buller och bång i uddevalla.
natti/ c   
 


Desperation

Åh snart klar med hemtentan, känns obeskrivligt underbart. en väldigt glad nyhet är att topshop börjat sälja smink också, himla lägligt nu när vi ska till london och punden är nere i 11kr! nej nu ska jag få mig något i magen och plugga vidare.
later/ c


coffee and love are best when they are hot




I'm just as human as a human can be


you know who


åh!

hur svårt ska det vara att få klart hemtentan? just nu känner jag bara för att skriva ihop någon blajja, så får det nog bli. idag har vart en mycket härlig dag, varit ute mesta dels och ätit min första grillade hamburgare mums!
känns härligt med måndag igen konstigt nog, veckorna bara rusar förbi och det är inte längre långt kvar till London. jaja, hemtenta var det...

your c


Maj maj måne jag kan lura dig till skåne

idag är det alltså första maj och igår var det valborg. börja med en härlig promenad i regnet med min fina vän heidi, sen gjorde vi oss irodning och drog ut på äventyr. blev en lång kväll men en ganska trevlig sådan.
idag hoppas jag innerligt bli klar med min psykologihemtenta, får se hur det artar sig.

c


RSS 2.0