Lycklig

åh jag har hittat en dröm! jag har letat jätte länge efter en sådan här gammal skolplansch, så råka jag komma över denna på en auktion på tradera. och det bästa är att den är från min gamla skola!
som jag ser det så är vi helt enkelt meant to be ♥


Kommentarer
Postat av: Erik

Cool, den känns precis som du.. behöver väl inte säga mer. :P

Mitt tatuering sug växer och växer förresten.. på tal om tidigare blogginlägg. vill göra många också =D ett mål jag satt som jag ska fixa.. du ska också tatuera dig! eller? va är du inne på i dagsläget?

2011-03-17 @ 16:04:15
Postat av: catrin

ja, jag älskar den! hämta den idag och den är perfekt! dock har jag ingen plats för den men den kommer passa perfekt i min framtida lägenhet, no doubt! ja det tycker jag du ska göra, i malmö finns det säkert grymma tatuerare också. har du några ideér? :) ja det har jag tänkt, gärna ett porträtt på pappa eller hans signatur hade vart snyggt. jag får göra verkstad av mina ideér när jag börjar jobba...

kul att det går så bra på jobbet! har du bondat med någon än? ;)

2011-03-17 @ 20:07:08
Postat av: Erik

ska bli spännande att besöka den dära framtida lägenheten.. har ju hört om den några ggr nu. den kommer säkert bli fet :D ... Jag ska ju ha jimi hendrix iaf vet jag. Sen måste jag ha nått med arsenal:) typ matchtröjan eller loggon(kanonen). skriva Gunners kanske.. så vi kallas ju! =)pappatatueringideen tycker jag du ska köra på.. kan man ju inte bli missnöjd med. Det finns en aaasgrym tattuerare här i malmö.. han är dyr och har väntid på ett år dock. men han är typ bland dom fetaste i världen.. ska skicka en länk nån dag. ska dra å äta nu, lunch.. ha det bra =))

2011-03-18 @ 12:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0