alltså....

 
jätte produktiv onsdag, verkligen...

"learning by doing"

 
Känner att det är lite så jag funkar. eller håller ni inte med? (mamma & catrin!!)
 
 
Idag har jag och david ätit ärtpesto, mums!! Ikväll vankas hollywoodfruar på kanal 3. Mer knop blir det inte ikväll, jädrigt gött!
 
längtar ihjäl mig till torsdag då det är dags för SJ att ta mig söderut, till lund och fina Malin. Wiii vad kul det kommer bli :)
 
 

En oväntad vänskap

 
Igår gick jag och ett härligt gäng från klassen på bio, en oväntad vänskap. Jisses vilken film, väldigt fin & gripande! Idag har vart en effektiv dag, träning, besiktning av lägenheten (!!!!), bakning och nu matlagning. ett stort + är att vädret är så freaakin bra också. Får riktiga höstkänslor vilket är trevligt
 
 
idag hoppas jag kunna skypa med Catrin som fyller på äventyrstarmen ute i sydamerika!
PUSS / L

söndag

 
Idag blir det jobb några timmar sen iväg på bio med ett gött gäng!

PHONE CARD

 
 
 

<> black label collection <>

 
 

lyxlördag

I lördags var det rena rama lyxen i matväg, och eftersom två par byxor har brustit inom loppet av en vecka var det dags att införskaffa lite nytt, Lager 157 levererade


2 koppar te & 1 donut

Idag har vart en lång men bra dag, vaknade av att solen strålade så fick bli en härlig promenad! Sen bar det av till Julia för att skriva en essä (?) om hur min sociala och personliga identitet har blivit till, kort och gott : vem är jag, hur blev jag som jag är? hmm...klurigt!

Sen vidare till BOJ och sen tillbaka till Julia på kvällen för att mysa med en jättekopp med te och en donut, perfekt avslut på kvällen. Har haft på skype hela dagen men ändå inte fått något samtal från Catrin, kom igeen vill höra hur de första dagarna har gått :)

Imorgon är det seminarium, sen vidare till pitchers med folk i klassen för att fira Elins 23 års dag!

 making my moves in Sardinien......

dag 2

nu har linnea och catrin landat i sydamerika. Jag har landat i ett regnigt Karlstad. ska ta mig i kragen, dra iväg o svettas lite!

dag 1


Idag är första dagen då operation "utan tvilling" börjar.. Okej det kanske var lite att ta i men det har aldrig gått längre en max en månad utan varandra, det var jobbigt nog. Plus att nu ska vi trippla tiden och inte bara tiden utan årstiden är värsta tänkbara...Vem vill vara utan sin syster under den gråa trista hösten? Jag vill ha Catrin här som ger lite lyster i tillvaron (och någon som dessutom noppar mina ögonbryn..) Jag kan bara föreställa mig hur jag ser ut om 3 månader, utan noppade ögonbryn, men med ett jävla leende på läpparna för då vet jag att det är sista dagen. sista dagen på operation "utan tvilling"... bara att bita ihop och försöka hålla ögonbrynen i så gott schack som möjligt. Lets go!


terribly dark

hejdå, nu väntas 3 månaders längtan och saknad
 

Äntligen på väg

hejdå på ett litet tag
mot sydamerika!
/c

Every little hair knows your name

dagens soundtrack

RSS 2.0